Bent u wel eens bang? Vaak nieuwsgierig?
Kom dan kennismaken met een onbekende!

Donderdag 21 september om 20:00 uur in Gemeentehuis in Bussum (Brinkkaan)

Vredesmars 2017

aanstaande zondag: 50% kans op mooi weer!!
en in het vestingmuseum is het altijd droog

Motto: Ken je zelf, Ken de ander

Begint 12.15 uur en eindigt 13:30 uur bij
het Vestingmuseum, Naarden

Hebt u ook zorgen om de zorg?

Het Eigen Risico wordt in 2018 € 400, maar koop je daarmee betere zorg?
Dat is mijn dilemma nr 1. Wat is dat van u?
27 september om 20:00 uur legt Frank Elion (VGZ en Delta-Loyd) zijn dilemma’s voor om uw en mijn zorg beter te maken en goedkoop te houden.
Luister en geef hem repliek. Voor één keer met 0% Eigen Risico.
Toegang € 6

CCIV jaarprogramma

vacatures


Webontwerper, Facebook ervaringsdeskundige, communicator … Het is allemaal niet zo moeilijk, maar we hebben wel wat steun nodig. De website werkt met WordPress. Dat is net Word. Als je gewone huis, tuin en keukenervaring hebt met Facebook: die hulp hebben we het eerste nodig. We komen er gewoon niet toe. Mail vrijblijvend naar secretaris@cciv.nl. Ik laat je graag zien wat we willen bereiken.

Commissieleden. Ons programma is gebaseerd op diversiteit van mensen, ervaringen en ideeën. Geïnteresseerd? Contacteer een van de commissieleden (zie: www.cciv.nl), of mail secretaris@cciv.nl. We informeren je graag en wie weet wat voor moois daar uitkomt.

Programma ideeën. Waarom zouden de ideeën en suggesties van de commissieleden over het komende programma altijd beter zijn dan die van de bezoekers? Ook dit jaar zien we weer programmavoorstellen gehonoreerd die door bezoekers tijdens het afgesloten seizoen werden voorgesteld. Als dat dit seizoen niet lukte: we gaan nog jaren door Mail naar secretaris@cciv.nl.

De Commissie

De CCIV is voluit: Centrale Commissie Interkerkelijk Vormingswerk. De meeste kerken van Bussum, Naarden en Hilversumse Meent participeren in dit verband sedert midden jaren 70 van de vorige eeuw. CCIV werkt ook al die tijd nauw samen met de regionale Raad van Kerken. CCIV organiseert cursussen en lezingen die toegankelijk zijn voor alle belangstellenden, ongeacht hun maatschappelijke of religieuze achtergrond. Onderwerpen zijn zeer divers, zoals bovenstaande programma-overzicht ook weer toont.
De samenstelling van de commissie kunt u vinden als u op deze regel klikt.
We zoeken bij de samenstelling van de commissie vertegenwoordiging van de deelnemende kerken en diversiteit met betrekking tot maatschappelijke achtergrond.Deze nieuwsbrief is samengesteld door Jan Willem Henfling

Verantwoording

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u in ons bestand voorkomt. U hebt zich aangemeld, of een ander heeft u aangemeld, omdat hij/zij veronderstelde dat u ook tot de groep geïnteresseerden behoort. Ontvangt u deze e-mail naar uw mening onterecht, dan kunt u zich onderaan afmelden.

Stuur deze e-mail door aan bekenden die mogelijk geïnteresseerd zijn in bovenstaande activiteiten. Indien u deze e-mail via die route ontving kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief door deze link te volgen.

U wordt vriendelijk verzocht de gegevens die we van u hebben bij te werken via deze link.

Ik hoop u tijdens een of meerdere van de komende lezingen en cursussen te ontmoeten. Tot dan!

Jan Willem Henfling
CCIV, secretaris