2018-voorwoord2018-10-18T10:29:56+00:00

Openheid

Al vele jaren biedt de CCIV een programma aan voor mensen die er behoefte aan hebben zich meer in een bepaald onderwerp te verdiepen.
Dit veronderstelt van de deelnemers een zekere mate van openheid om via het spel van vraag en antwoord met een inleider en met elkaar een onderwerp van meerdere kanten te belichten.
Juist om deze open houding te stimuleren, tegenwoordig graag omschreven als een open mind, probeert de CCIV boeiende sprekers te vinden. Sprekers die in staat zullen zijn mogelijke vooroordelen, waarmee wij allen behept zijn, door nieuwe en gedegen informatie op te schorten en u een beter en dieper inzicht over een bepaald onderwerp te bieden.
Ook dit jaar is de CCIV er in geslaagd een mooi programma tot stand te brengen om aan dit verlangen naar meer inzicht tegemoet komen.
In ons programma voor het seizoen 2018-2019 bieden wij weer een breed scala aan lezingen aan rond thema’s als religie, filosofie, natuur, cultuur, etc.
Wij hopen u dan ook weer welkom te mogen heten op een van de lezingen, die wij dit seizoen aanbieden en waar u in gesprek kunt gaan met de spreker én met elkaar.

Wim Dooge, voorzitter CCIV