Laden Evenementen
Deze Zinspiratie lezing heeft al plaatsgevonden.

Reserveringen

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Reserveringen are no longer available

 

De kunstmatige intelligentie is een lang verbeid succesverhaal. Aan de hand van de zeventigjarige geschiedenis van het vak – met vele hoogte- en dieptepunten – laat zich goed illustreren wat er nog te verwachten valt en wat (waarschijnlijk) niet.

Is dat reden voor blijdschap of voor bezorgdheid?

 

 

Alexander Rinnooy Kan is emeritus hoogleraar Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij o.a. commissaris bij Siemens en Teijin, en voorzitter van de Raad van Toezicht bij Rijksmuseum Boerhaave, de Balie, Manifesta en EYE.

Alexander Rinnooy Kan was tussen 2015 en 2019 Eerste Kamerlid voor D66 en tussen 2006 en 2012 kroonlid en voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER). Daarvoor was hij voorzitter van VNO-NCW, Rector Magnificus van de Erasmus Universiteit Rotterdam en lid van de Raad van Bestuur van de ING Groep.

Hij studeerde wiskunde aan de Universiteit Leiden en Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. In 1976 promoveerde hij in de wiskunde aan de UvA.

Gegevens

Datum:
24 mei 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie:

Spreker

Alexander Rinnooy Kan

Locatie

Apostolisch Genootschap
Meulewiekenlaan 49 (hoek Beatrixplantsoen)
Bussum, 1402TC
Google Maps