Laden Evenementen
Deze Zinspiratie lezing heeft al plaatsgevonden.

Reserveringen

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Reserveringen are not yet available

De lezing begint met een schets van de belangrijkste milieukwesties op wereldschaal: de klimaatverandering, verontreiniging van de bodem, water en lucht, de vermindering van de biodiversiteit, de eindigheid van grondstoffen en noodzaak van hergebruik. Vervolgens wordt dit verder uitgewerkt naar de situatie in Nederland. Daarna worden de spanningen belicht die bij voortduring mogelijke oplossingen bemoeilijken. Afsluitend komt de druk op het milieu vanuit alle bedrijven en huishoudens aan de orde, waarbij wij met elkaar enkele opties zullen bediscussiëren die de druk op het milieu kunnen verminderen.

Ir. Jan van der Kolk begon zijn loopbaan bij het VNO na een masteropleiding milieukunde.  Na enkele jaren en stapte hij over naar Deloitte, waar hij met partners een adviesgroep duurzame ontwikkeling opbouwde, die vervolgens verhuisde naar KPMG, waaraan hij als managing partner jaren leiding gaf. Sinds 15 jaar vervulde hij tal van zakelijke en maatschappelijke advies- en bestuursfuncties, o.a. voorzitter van de Raad van Advies van de ASN Bank respectievelijk van FORM International, lid van het algemeen bestuur van VNO-NCW en voorzitter van de beleggingscommissie van de diaconie van de PKN in Den Haag.

Gegevens

Datum:
29 september 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

Apostolisch Genootschap
Meulewiekenlaan 49 (hoek Beatrixplantsoen)
Bussum, 1402TC
Google Maps