Laden Evenementen
Deze Zinspiratie lezing heeft al plaatsgevonden.

VERVALLEN:  Ineke Kievit: Effectief Tijdsbeheer in carrière en gezin

Zingeven aan de tijd van je leven

Wegens een zeer laag aantal vooraanmeldingen is in overleg met de spreekster deze lezing vervallen

Ineke Kievit was als socioloog werkzaam eerst als docent en later in het bedrijfsleven. Samen met haar man had zij daarbij de zorg voor twee kinderen. Al snel werd haar duidelijk hoe lastig het is de eigen ambities te combineren met het gezinsleven. Dat werd de aanleiding voor haar eerste boek: Effectief tijdbeheer, zingeven aan de tijd van je leven. Het werd een bestseller die inmiddels de derde druk beleefde en ook in Duits werd vertaald.

Daarnaast schreef ze twee boeken over haar eigen roots:
De Zuster van mijn Moeder en een boek over het onderduikkindje dat door haar grootouders werd opgenomen: De Papegaaien van Moshe, dat ook in een het Engelse vertaling verscheen.

Ineke Broeze werd geboren in Steenwijk in 1948 en verhuisde met haar ouders naar Huizen net voor haar tiende verjaardag. Na haar schooljaren aan het gymnasium in Hilversum studeerde zij in 1972 af als organisatiesocioloog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze volgde daarbij extra vakken organisatiepsychologie en economie. Na een internationale carrière van meer dan 50 jaar werkzaamheid als coach en organisatieadviseur, is zij nog steeds actief als coach, schrijver en met het geven van lezingen.

 

HIER is de link naar het boek Effectief Tijdsbeheer

Gegevens

Datum:
21 november 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Spreker

Ineke E. Kieviet-Broeze

Locatie

Doopsgezinde kerk
Wladimirlaan 10
Bussum,
Google Maps